Amara-Sky, Hemelse dochter

Een week geleden werd ik in het staartje van mijn vakantie gebeld door Max. Leoni en hij hadden een kindje verloren en wilden graag foto’s laten maken.

Blog Amara-Sky

Linda.nl

Onlangs werd ik op een ochtend gebeld door Renée Brouwer met de vraag of ik wat wilde vertellen over mijn vak Afscheidsfotograaf.

Blog Linda.nl

Helpen herinneren

Ik kan me nog zo goed herinneren dat op een maandag ochtend mijn telefoon ging.
“Renee, ik ben zo blij dat je er zaterdag was, ik kan me er helemaal niks meer van herinneren…”

Helpen herinneren

In een roes

Posted on 9 mrt 2021“Mijn zussen en ik waren heel blij met jouw bijdrage aan de uitvaart van onze moeder Tine. Voor, tijdens en na de uitvaart. Het overlijden van…
In een roes

Tips voor het kiezen van een fotograaf die bij je past

In bepaalde gevallen hebben mensen de vrijheid om het budget uit een uitvaartverzekering vrij te besteden. Zo hebben ze ook de vrijheid om eigen fotografen uit te kiezen. Monuta vindt het een mooie kans om over fotografen en uitvaarten een artikel te schrijven.

Soort van AAN gaan

“Nieuwe portretten voor de website. Wow Hilde, wat ben je prachtig!” Dit schreef ik in april bij de foto die ik van haar plaatste op social media.

Bruiloft op het zand

Zaterdag ochtend, nagenieten van een geweldige bruiloft op het strand gister in Zandvoort.
Foto’s inladen, koffie en een muziekje.

Bruiloft op het zand - Mikke en Jan

Klaar voor elk Bijzonder Levensmoment

Een week geleden was mijn nieuwe website af en is hij de lucht in gegaan. Gedeeld op Facebook, LinkedIn, Instagram, de link gestuurd naar een aantal mensen die niet op social zitten.

Bijzonde Levensmomenten
Menu