Bruiloft op het zand

Bruiloft op het zand - Mikke en Jan

Zaterdag ochtend, nagenieten van een geweldige bruiloft op het strand gister in Zandvoort.
Foto’s inladen, koffie en een muziekje.

Met regen uit Beekbergen vertrekken, file onderweg, een onbekend brandend lampje in de auto (wáárom heb ik dat niet even gecheckt??) stuur ik naar het westen. Een vrolijk bericht “Het wordt super goed weer, heel fijn dat je komt foto’s maken!” haalt alle onrust weg. Ik heb er zin in!
En mijn eerste bruiloft dit jaar, ook weer spannend!

Prachtige Hollandsche wolken, zon, zee, strand, mooie mensen, ongedwongen sfeertje, cocktails, BBQ, live muziek, indrukwekkende speeches, zorgzaamheid en vooral: veel liefde!!

Altijd weer ben ik bang dat de foto’s niet goed genoeg zijn, maar als ik dan vanochtend met vermoeide benen en slaap in mijn ogen achter mijn computer zit dan maakt mijn hart een sprongetje. Wow en wow en wat jammer dat ik ze nog niet allemaal op social kan gooien. Zouden er ook weer veel te veel zijn hoor, maar ik geef mezelf een schouderklopje, goed gelukt!
Dan rek ik me uit met een glimlach en selecteer een paar neutrale foto’s voor een post. Want ik wil wel wát delen!

Mikki en Jan, dank jullie voor het vertrouwen, de openheid, spontaniteit en ervaring. Heerlijk deze dag met jullie te beleven!

Vorig bericht
Klaar voor elk Bijzonder Levensmoment
Volgend bericht
Soort van AAN gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu