Linda.nl

Blog Linda.nl

Onlangs werd ik op een ochtend gebeld door Renée Brouwer met de vraag of ik wat wilde vertellen over mijn vak Afscheidsfotograaf. Altijd fijn om hier over te praten en o zo moeilijk om dit kort en bondig te houden. Als ik begin met praten over mijn vak kan ik niet meer stoppen.

Gelukkig is er dan iemand die mijn tekst in weet te korten en de essentie mooi weer kan geven. En dat het dan in Linda.nl wordt geplaatst is waanzinnig gaaf, want hoeveel mensen weet ik dan te bereiken om bekendheid te geven aan de mogelijkheid van Afscheidsfotografie.

In de emotie van de dag gaat er zoveel langs je heen en is het achteraf vaak zo’n groot gemis als je je er niet veel meer van kan herinneren. Foto’s kunnen helpen je herinnering weer tastbaar te maken.
In deze tijd waarin maar een beperkt aantal mensen aanwezig mogen zijn bij dit laatste afscheid bieden foto’s achteraf ondersteuning om er over te praten en te delen met hen die er niet bij konden zijn.

Je kunt er altijd voor kiezen om er nooit naar te kijken maar er nooit meer voor kiezen om ze te laten maken.

Renee, dank je voor ons leuke contact en gesprek, ik wens mensen een blijvende herinnering aan het laatste afscheid, en dat dit interview bijdraagt aan de bekendheid van deze mogelijkheid.

https://www.linda.nl/nieuws/interview/renee-afscheidsfotograaf-uitvaart/

Vorig bericht
Want een fotograaf bij een uitvaart is doodgewoon!
Volgend bericht
Amara-Sky, Hemelse dochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu