Soort van AAN gaan

“Nieuwe portretten voor de website. Wow Hilde, wat ben je prachtig!” Dit schreef ik in april bij de foto die ik van haar plaatste op Social Media.
Ik zou nu een enorme lap tekst kunnen schrijven over het maken van persoonlijke portretten. Maar ik vind dat de reacties op Social genoeg zeggen. Niks meer aan toe te voegen.
Nou ja, 1 dingetje: Hilde, wat je zegt over de shoot, dat we ‘aan’ gaan als we elkaar zien, dat is elke keer zo. Heerlijk, bijzonder om weer mee te maken.

 

Hilde:

“En wat kan jíj fijn aanwijzingen geven en sfeer creëren, héérlijk hilarisch relaxt was het.” 😘

Gabrielle:

“Die straalt de foto af.”

Jolanda:

“Mooie lieve heerlijk altijd zichzelf zijnde Hilde….hulde, wat een mooie foto!” 😍

Nouschka:

“Wat een enorme sprankeling in je ogen!”

Christine:

“Wat een goede foto, Hilde.”

Margreet:

“BAM!!! Straalt zoals jij bent!!”

Lonneke:

“Whoa wat sta je er mooi op! En weet je wat het leuke is… je lijkt jonger dan op je foto’s van 4 jaar geleden!! En je straalt! En je hebt een mooie zachte blik. En en… en… zal ik nog even doorgaan? Echt heel mooi.” 😊

Hilde:

“Wat cool! Ja, dat zie ik nu ook: dat ik op deze jonger lijk. En dat stralen en zachte, dat komt ook echt door Renee. Eigenlijk zijn we gewoon een soort van verliefd op elkaar, omdat ze voor mij voelt alsof ze m’n grote zus is, dus wij gaan ‘aan’ als we elkaar zien.” 🤟

Anxo:

“Guapa!”

Heleen:

“Wat een pracht foto! Mooi mens.” 😙

 

Nou met recht een mooi mens. Ik stuur haar deze blog met de vraag of ze dit akkoord vindt of nog iets aan toe te voegen of veranderen heeft. Krijg ik vrij snel een reactie: “Nee hoor, deze liefdesbrief mag je 1op1 overnemen 😚

Bij deze.

Stuiter ik vandaag de dag weer even door ❤️

Vorig bericht
Bruiloft op het zand
Volgend bericht
Tips voor het kiezen van een fotograaf die bij je past

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu