Testimonials

Wat een waanzinnig mooie foto! Heel erg dank hiervoor. Ik ben echt heel erg blij dat jij dit voor ons zo prachtig, treffend hebt vastgelegd. De sfeer spat er van af, klopt helemaal. In herinnering romantiseer ik die dag toch een beetje, maak ik het toch mooier dan dat het in werkelijkheid was, maar met deze foto’s klopt het weer helemaal, precies zo mooi als de herinnering. ik heb van de foto’s een fotoboek gemaakt. Iedere keer dat we (de kinderen) op bezoek gaan bij de partner van mijn moeder nemen we samen het boek door. Het is een belangrijk document. Zelf bekijk ik ze regelmatig op tussenmomentjes. Heerlijk om af en toe even in te zwelgen. Ze zijn erg mooi, vooral die laatste foto van de spelende kids in het veld is me erg dierbaar en een goede reflectie van de sfeer.

Koen

Op de foto waarbij ik het lint doorknipte was ik heel emotioneel. Het lint bij Karin om haar pols doen was fijn, we hebben nog geproost met lint om het wijnglas heen en gelachen met een stille Karin heel dichtbij. Als ik in het kapelletje waar ze lag opgebaard was hield ik dat lint ook vast en waren wij nog sterker verbonden.
Het doorknippen was heel moeilijk en emotioneel. Ik was dmv het lint nooit van haar gescheiden en het voelde alsof ik haar los moest laten en wij ieder onze eigen reis gingen maken. Het lint heb ik heel lang dichtbij mij gehad in mijn kamer. Nu zit het lint om ons fotoalbum van onze gezamenlijke reis naar Azië (Thailand/ Laos). Ze is voor altijd in mijn hart, daar kan geen ziekte tegenop

Marloes

Het was een verdrietige, mooie onvergetelijke dag! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, het biedt me troost om te weten
dat er zoveel ook mooie momenten zijn vastgelegd, bedankt!

Voelt als een eer dat andere mensen hier wat aan kunnen hebben en er meer openheid komt over rituelen en fotografie tijdens afscheidsdiensten. Hoe mooi heb je dit vastgelegd, echt vakwerk, mooi, persoonlijk en pure foto’s!!!!

Ik heb de eer gehad om al diverse keren met Renee Krijgsman te hebben mogen samenwerken bij uitvaarten. En iedere keer ben ik weer verbaasd over de dingen die zij weet vast te leggen. Soms is een gebaar of een aanraking nog zo kort, maar zij heeft het moment in beeld vastgelegd, wat vaak de meest waardevolle beelden zijn voor nabestaanden.

Linda

Veel verdriet maar een prachtige herinnering.

Lies

Menu