Until we meet again

Mijn mooie, lieve, sterke meisje, Lorena, vandaag ben jij alweer 3 jaar!

Ik stel mijzelf zoveel vragen: hoe je er nu uit zou zien, wat je leuk zou vinden, hoe je stem klinkt …Vragen waar ik nooit een antwoord op zal krijgen. Ik heb mooie en kostbare herinneringen aan onze momenten samen. Als de dag van gister herinner ik mij het moment dat ik jou voor het eerst zag: in de couveuse, jouw kleine huisje. Het was liefde op het eerste gezicht.

De dagen die volgden waren zo moeilijk, zo intens verdrietig, maar tegelijkertijd ook zo vol met trots dat ik jouw mama ben! En je hebt iedereen zo doen verbazen: boven alle verwachtingen in ben je 4 dagen bij ons geweest en mocht ik van jou genieten en leren.

De foto’s die we hebben laten maken door Renee betekenen heel veel voor mij en Lorena’s grote zus en kleine broertje. Ze zijn niet alleen een herinnering maar zoveel meer: Lorena hoort bij ons gezin, voor altijd! Alle emoties zijn zo mooi zichtbaar op de foto’s en op het juiste moment gemaakt; verdriet, geluk en bovenal TROTS!

De foto’s hebben een hele speciale rol in het ‘verder gaan’ en tegelijkertijd in het  ‘stil staan’. Ze bieden troost en hoe erg ik Lorena elke dag mis en bij mij had willen hebben, ik kan nu ook naar de foto’s kijken met een glimlach.

Lieve Lorena, mama denkt en praat elke dag vol trots over jou. Jij bent voor altijd mijn kleine sterke meisje.Ik hou voor altijd van jou, oneindig veel.

Until we meet again 💖

Vorig bericht
Worst case scenario
Volgend bericht
Afscheidsfeestje in de tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu